023 Hours a day

023 Hours a day

023 Hours a day bestaat uit velerlei soorten tekst, anekdotes, verhalen (soms kort), overpeinzingen, gedichten, songteksten en hersenspinsels. Soms hebben deze iets met elkaar te maken en zit er een zekere lijn in. Vaak niet. Overeenkomstig is dat al deze uitspattingen als bron het prachtige Haarlem hebben. Soms vindt het beschrevene hier ook daadwerkelijk plaats, en soms is het enige verband dat tussen de schrijver en de stad. Ergens wordt Haarlem geraakt.

Noem 023 Hours a day een samenraapsel van van alles. Noem het prachtig, of vind het verschrikkelijk. Een echte beschrijving is moeilijk te geven, maar mogelijk dat de benaming digitale kleinkunst nog het meest in de buurt komt. Of digitaal dagboek, maar dan wel een dagboek waarvan je niet weet van wie, noch welke delen daadwerkelijk plaatsgevonden hebben.

Hoe dan ook: hopelijk lokt 023 Hours a day af en toe een glimlach uit, of een traan. Iets daartussen in is ook al mooi. Wellicht raakt het onze gasten geenszins, en vinden zij het verschrikkelijk. In dat geval is een nieuw bezoek absoluut niet nodig. Amuseert, raakt of interesseert het wel? Wees welkom, iedere keer opnieuw.